Over Booming Sport

Een scherpe tijd in een cyclosportieve als La Marmotte, effectieve behandeling van sluimerende knieklachten bij het hardlopen, een verantwoorde en gecontroleerde opbouw naar de eerste triatlon – Booming Sport staat garant voor booming business in de wereld van sport en bewegen. Trudy van den Boom is het gezicht van Booming Sport, gevestigd in het Brabantse Boekel (dicht bij Uden, Veghel en Helmond).

Trudy is zelf fervent sporter. Zo heeft ze in het verleden zestien jaar op een verdienstelijk niveau rondgefietst. In die tijd is haar interesse voor het menselijk lichaam aangewakkerd. Na haar opleiding combineerde ze de wielersport aanvankelijk nog met haar werk als fysiotherapeute. Toen ze haar sportieve ambities eenmaal had opgeborgen, zag ze het als haar missie om anderen op een gezonde manier te laten sporten en bewegen.

Booming Sport

Ervaring in (inter)nationale praktijken

Zowel in binnen- als buitenland werkte Trudy in diverse gezondheidscentra. Ze was een aantal jaar actief in een toonaangevend re-integratiecentrum. Daar hielp ze mensen die met fysieke klachten buitenspel stonden terug naar de werkvloer. Door oog te hebben voor álle aspecten die van invloed zijn op de fysieke gesteldheid – de werkplek, de drukke privéagenda, het voedingspatroon en meer – had ze succes in haar werk.

Verder was Trudy werkzaam bij sportcentra en fysiotherapiepraktijken. Daar stond ze mensen bij die kampten met uiteenlopende klachten. In de tussentijd startte ze Booming Sport op. Met haar eigen praktijk kon ze nauw met sporters werken. De liefde voor sporten, en wielrennen in het bijzonder, had haar nooit losgelaten sinds ze haar racefiets had opgeborgen. Om die reden heeft ze in de tussenliggende jaren vele topsporters terzijde gestaan.

Effectieve aanpak

Eind jaren negentig werkte Trudy samen met Nederlandse topwielrensters. Deze taak hervatte ze in 2009 toen ze zich verbond aan een van de grootste wielerploegen in het peloton. Tot op de dag van vandaag is Trudy de vertrouwde rechterhand van (inter)nationale toprensters die hun grenzen willen verleggen. Ze heeft een karrenvracht ervaring op het gebied van verzorgen, begeleiden en trainen van sporters. Zowel op fysiek als mentaal vlak.

Door al haar kennis en ervaring weet Trudy als geen ander hoe een sporter denkt en handelt. Bij het verwezenlijken van sportdoelen en verhelpen van fysieke klachten wil hij of zij zo snel mogelijk progressie boeken. Trudy staat voor een efficiënte en effectieve aanpak die past bij de persoon. Zo nodig raadpleegt en betrekt ze professionele collega-experts en specialisten die aanverwante dienstverlening bieden.

Booming Sport

Voor recreanten én profs

Of je nou als doel hebt om ooit naar de Olympische Spelen te gaan of om je leefstijl te verbeteren en sport te integreren in je dagelijkse routine, Booming Sport helpt in iedere sporter het beste naar boven te halen. Voor een recreatieve sporter is een specifiek doel najagen net zo belangrijk als voor een prof. Ongeacht het niveau, er is altijd vooruitgang mogelijk. Oftewel: improve yourself. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt; Booming Sport handelt daarnaar.